Peggy van der Jagt, orthomoleculair therapeut
Peggy van der Jagt
orthomoleculair therapeut

Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. In 2002 kreeg mijn jongste dochter gezondheidsklachten. De reguliere geneeskunde kon niet bieden wat ik zocht, dus rolde ik in het alternatieve circuit. Met aangepaste voeding en supplementen hadden we haar in een paar maanden weer op de been. Mijn interesse was gewekt!

Ik besloot tot omscholing en begon met Medische Basiskennis en Orthomoleculaire Geneeskunde. Daarna wilde ik meer weten van de link tussen voeding en gedrag en volgde de opleiding Bio Communicatie Therapie en Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie (PNEI). Voor het aanvragen en kunnen lezen van onderzoeken heb ik de opleiding Therapeutische Microbiologie en diverse masterclasses gevolgd. Om mijn kennis op peil te houden volg ik regelmatig bijscholingsdagen en bezoek ik congressen.

Met mijn praktijk wil ik bijdragen aan de bewustwording van onze eigen invloed op de verbetering van gezondheid. Ook wil ik graag een verbinding leggen tussen de reguliere en complementaire zorg met als doel een positieve invloed op gezondheid en welzijn.